Ensam vinnare tar hem jackpotten

27 september 2022

Ensam vinnare tar hem hela jackpotten på SuperSjuan efter hattrick i landskampen Serbien-Sverige

Spel- och medieplattformsbolaget FSport AB (publ) (”Bolaget”), en ledande aktör inom Fantasy Sports i Sverige, delar ut Bolagets andra jackpot på SuperSjuan. Den lyckliga vinnaren hittade rätt i sin laguttagning och fick in alla målskyttar i kombination med de spelare vars prestationer var bäst på plan. Vinnaren tar därmed hem hela vinstpotten på 50 000 kronor. 

Efter att Serbien besegrat Sverige i Nations League med 4-1 var det dags för jackpotutdelning till en ensam vinnare i SuperSjuan. Spelaren blev matchens verkliga mästare i att utmana de andra spelarna om att bli den bästa managern. Genom att välja det bästa möjliga laget inför matchen, lyckades vinnaren finna alla målskyttar plus en utvald kombination av de landslagsspelare som presterade bäst. Vilket visade sig vara rätt val av spelare och gav den högsta sammanlagda slutpoängen, baserat på alla spelares prestationer under landskampen. 

Precis som i Bolagets övriga spel är SuperSjuan enkelt, underhållande och utmanande. I SuperSjuan väljer spelarna sju fotbollsspelare och spelar mot andra spelares lag efter verkliga prestationer i exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League samt landskamper. Med riktiga insatser och vinster ges en spännande “second screen” upplevelse när spelarna följer sina fotbollsspelare live. 

”Vi är glada över att presentera en ensam vinnare till SuperSjuans jackpot. Matchens vinnare visade på stort engagemang och kunskap i att hitta alla målskyttar, från Claessons tidiga ledningsmål till Mitrović hattrick och Lukics avslutande 4-1, plus de spelarna som visade sig bli matchens vinnare. Stort grattis önskar FSport”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.