FSport ingår ett unikt samarbetsavtal med Aftonbladet, för några av Sveriges största podcasts inom sport. Samarbetet innebär utöver sponsring även återgivandet av färska speltips som vävs in i Sportbladets poddinnehåll.

FSports spelportal 1X2.se förstärker sin marknadsnärvaro genom ett intressant och innovativt format, där 1X2.se erbjuder speltips presenterat av spelportalens reporter och spelexpert Andreas Nord, i varje episod av podcasts från Sportbladets Premier League-podd, NHL-podden med Bjurman och Ekeliw, Hockeystudion och Sillypodden. 1X2.se är via poddarna även sponsor av matchtröjor varje vecka samt en drömresa till Premier League eller NHL varje månad, som ska tävlas ut till de flera hundra tusen lyssnarna som regelbundet tar del av Sportbladets poddar. Samarbetet kommer pågå i december och januari, med möjlighet till förlängning.

”Att finnas i rätt kontext, att kommunicera med våra kunder på rätt plats och vid rätt tidpunkt är A och O för oss. Vi tycker att det talade formatet passar oss mycket väl, då våra kunder har ett seriöst och mycket gediget intresse för sporten, må det vara fotboll, Ishockey eller trav för den delen”, säger Mauritz Kechmiri, CMO på FSport AB.

Aftonbladet har ett flertal mycket populära podcasts inom sport. Sportbladets vassaste fotbollsprofiler vänder och vrider på Premier League i Sportbladets Premier League-podd. Biffen och Bananen – AKA Per Bjurman och Jonathan Ekeliw – trycker upp världens bästa hockeyliga mot sargen i NHL-podden med Bjurman och Ekeliw. Tomas Ros med panel pratar SHL vecka för vecka och tar upp alla ämnen som är heta just nu, rankar fans, lag, spelare och tränare i Hockeystudion. Sillypodden benar ut den internationella fotbollens transfermarknad och alla vindlande riktningar den tar i nyhetsflödet.

FSport AB är en svensk licensierad spelutvecklare som erbjuder spel inom genren Daily Fantasy Sports via FSport.se, en spelform som varit populär i USA och Storbritannien i över 15 år. Under 2021 har bolaget breddat verksamheten genom förvärv av de digitala spelportalerna 1X2.se och Trav.se.