FSport AB befinner sig i en expansiv fas där Bolaget lanserat gruppspel i samband med att spänningen stiger i UEFA Nations League. Nu kan alla spelare skapa en egen liga och bjuda in sina vänner – den spelare som lyckas träffa rätt med sitt lag vinner utmaningen i Fantasy Sports.

Gruppspel som social funktion har efter stort intresse implementerats på FSport.se och erbjuds därmed till alla spelare i Sverige med riktiga insatser och vinster. Funktionen har tidigare mjuklanserats på Fotbollskanalen.se, med stort engagemang från spelare.

Den nya funktionen är den senaste uppdateringen i en rad av nyheter för Bolagets spel SuperSjuan, där spelarna väljer sju fotbollsspelare och spelar mot andra lag efter verkliga prestationer i exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League samt landskamper. I gruppspelet utmanar en spelare sina vänner om vem som är den bästa managern där varje spel avgörs efter en till tre matcher. Spelarna kan följa sina lag live på topplistan i mobilen med en inbjudande second screen-känsla under matcherna.

FSport räknar med att den sociala funktionen blir en av Bolagets höjdpunkter under Europamästerskapet i fotboll för damer 2022, där FSport storsatsar på alla Sveriges och andra utvalda matcher med unika fantasyspel. Detta ger alla spelare möjlighet att utmana sina vänner om att bli den vinnande förbundskaptenen under matcherna i EM.

”Vi gör en unik satsning med gruppspel under damernas fotbolls-EM, där våra spelare ges möjlighet att bjuda in sina vänner till utmanande spel på flertalet matcher vilket inkluderar Sveriges alla matcher. Jag hoppas vi är med fram till finalen på Wembley Stadium, både damerna i vårt landslag och ni spelare i gruppspelet. Lycka till i gruppspelet med era lag”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.