FSport AB:s spelportal 1X2.se utökar sin satsning på andelsspel genom sitt nya expertteam “Syndikatet”. I jakten på 13 rätt analyserar Syndikatets expertgrupp av professionella spelare varje vecka matcherna på Stryktipset samt Europatipset, och erbjuder spelportalens besökare att köpa in sig i andelsspelen.

Syndikatet markerar ett ökat fokus på 1X2.se på den populära spelformen andelsspel i poolspel för exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League samt landskamper. Andelsspel ger möjligheten att tillsammans skapa andelar i stora system vilket ökar chanserna att vinna. Spelen läggs hos Svenska Spel, där bolaget har ett affiliate-samarbete, och ambitionen är att bredda och fördjupa detta samarbete ytterligare genom denna satsning.

”Vår satsning på andelsspel är ett viktigt steg i vår strategi att utveckla produkter med intressant innehåll och högt underhållningsvärde, som ger oss ökad räckvidd i vår målgrupp och bättre intäktspotential. Det skall bli spännande att se hur spelartillströmningen utvecklas. Vi är stolta över att kunna erbjuda högklassiga andelsspel med våra spelexperter”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.

FSport AB är en svensk licensierad spelutvecklare som erbjuder spel inom genren Daily Fantasy Sports via FSport.se. Under 2021 har bolaget breddat verksamheten genom förvärvet av de digitala spelportalerna 1X2.se och Trav.se, vilket har etablerat en ny medieverksamhet inom bolaget som erbjuder prestationsbaserad affiliatemarknadsföring till licensierade speloperatörer på den svenska marknaden. 1X2.se och Trav.se har idag organisk trafik på runt 20 000 unika besökare per månad, och guidar dagligen sina besökare till det erbjudande eller spelutbud som passar dem bäst.