FSport AB (”Bolaget”) utökar sin satsning när en av årets största spel- och sporthelger är i antågande med finaler gånger tre. FSport bjuder upp till jackpots i en unik satsning för Bolagets spelprodukter inom Daily Fantasy Sports samt erbjuder hårdbevakning av finalerna på FSports spelportaler.

I Champions League finalen möts giganterna Liverpool – Real Madrid i kampen om mästartiteln och Champions League pokalen. FSport firar detta genom att höja garantin till 25.000 SEK i Bolagets populära fantasyspel SuperSjuan för fotbollsmatcher. I SuperSjuan på FSport.se sätter spelarna ihop sitt eget lag med sju fotbollsspelare från finalen och spelar mot andra efter verkliga prestationer under matchen.

Årets händelse för travälskare går av stapeln på Solvalla när Elitloppet avgörs samma helg. FSport räknar med spänning fram till mållinjen och detta firas med en garantipott på 25.000 SEK i Bolagets unika fantasyspel Platskampen för travsporten. I Platskampen väljer man ut sitt eget hästlag på FSport.se, ett stall bestående av en häst från varje lopp inklusive finalen på Solvalla. Hästarna i varje stall tjänar sedan poäng beroende på hur väl de lyckas i loppen.

FSport förväntar sig ett hett möte på isen när ishockey-VM avgörs. Bolagets expertteam “Syndikatet” erbjuder nya spelpaket inför finalen i populära andelsspel på 1X2.se. Andelsspel ger möjligheten att tillsammans skapa andelar i stora system vilket ökar chanserna att vinna. Spelen läggs hos Svenska Spel, genom ett affiliate-samarbete.

FSports spelportaler trav.se och 1X2.se förstärker samt utökar sin redaktionella hårdbevakning under sporthelgen med uppdaterat innehåll för Elitloppet och Champions League finalen. Det nya formatet VM-Special inför finalen av ishockey-VM bjuder in till exklusiv livesändning på Twitch. Därtill erbjuder spelportalerna naturligtvis alla helgens intressanta speltips.

”Vår storsatsning på årets största sporthelg är en del av strategin att kombinera våra spelprodukter med intressant innehåll från våra spelportaler, i samband med att sportens värld erbjuder ett intressant och unikt underhållningsvärde som attraherar och inspirerar. Det skall bli spännande att följa finalerna till helgen och se våra spel och vårt medieinnehåll nå ut till både befintlig och ny publik”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.