Spel- och medieplattformsbolaget FSport AB (”Bolaget”) storsatsar inom travet, där Bolaget har utvecklat och förnyat ett av Sveriges starkaste varumärken inom hästsporten, Trav.se, till en helt ny version med ökat fokus på medieinnehåll och spelarinteraktivitet. Vidare förstärker samt utökar spelportalen Trav.se sin redaktionella hårdbevakning av travet. Först ut är mediabevakning av populära Stochampionatet på Axevalla Travbana där FSport ställer upp sitt bästa lag med samtliga reportrar på plats.

FSport AB befinner sig i en expansiv fas med Bolagets senaste storsatsning inom hästsporten, med start på Axevalla när Stochampionatet avgörs. Spelportalens samtliga reportrar och experter närvarar på plats för att leverera unika live-upplevelser. Intervjuer med kuskar, tränare och besökare utlovas under hela travhelgen då mediaredaktionen kommer att vara pressackrediterade, med alla möjligheter till att skapa exklusivt och uppdaterat travinnehåll. FSport lanserar även nästa generations spelportal med nytt gränssnitt och plattformsuppdatering, vilket innebär dynamiska möjligheter till digital distribution i olika kanaler. Trav.se i sin nya form förstärker därmed integrationen mellan trav och spelare, och erbjuder utökad spelarinteraktivitet och breddat medieinnehåll med dagliga speltips samt plats- och vinnarspel från travlopp i och utanför Sverige.

Storsatsningen förstärker FSports position inom hästsporten. Populära spelportalen Trav.se är en av de största resurserna i Sverige för spel på trav, med systersajten 1X2.se har spelportalerna idag organisk trafik på runt 20 000 unika besökare per månad. På spelsidan lanserades vid årsskiftet det populära travspelet Platskampen, där Bolaget utmanar den svenska spel- och travmarknaden med ett nytt underhållande spel. I Platskampen utmanas spelarna i att skapa ett eget stall bestående av en häst från varje lopp.

”Behovet och intresset för nya koncept inom hästsporten är stort och vi gör nu en storsatsning med start på en av årets största travhelger. Vi vill utveckla vår egen identitet och innehåll för hästsporten med nya spelerbjudande som passar den alltid så engagerade målgruppen. Nästa generations spelportal ger oss nu möjligheter till att förverkliga visionerna. Vårt team har arbetat hårt med den nya portalen för att skapa mervärde för våra besökare och attrahera nya besökare”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.