FSport AB:s spelportal 1X2.se fortsätter rulla ut nya format för sitt innehåll, för att öka sin räckvidd och träffa sin målgrupp oftare och på fler plattformar än bara sin webbsida. I dagarna har man släppt sin nya bettingpodd “Syndikatet” och den nya videopodden “SuperSjuan”.

Syndikatet är en podcast där aktiva och väldigt skickliga sportsbettare diskuterar Europatipset och försöker hitta 13 rätt! Podcasts från Syndikatet finns idag tillgängliga hos Acast och Spotify. Satsningen på Syndikatet markerar ett ökat fokus på 1X2.se inom den populära spelformen andelsspel i poolspel för exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League samt landskamper.

SuperSjuan är ett innovativt videopoddformat på YouTube, där spelportalens experter väljer ut en match på FSport.se och gemensamt tar ut ett fantasylag med målet att lyckas sätta SuperSjuan, i FSports innovativa spelformat med samma namn. Som vanligt är det verkliga spelare och verkliga prestationer som avgör utfallet.

”Vår satsning på olika poddformat är ambitiös. Vi vill öka vår närvaro i digitala kanaler och nå ut oftare till både befintliga kunder samt attrahera nya. Innehållet ska för användaren vara intressant, relevant, lätt att ta till sig och gärna återkomma till på regelbunden basis. Vi är stolta över vårt team som på så kort tid skapat helt nya typer av digital sport- och spelunderhållning av så hög kvalitet, och som utgör en viktig del i vår tillväxtstrategi”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.