Patent- och registreringsverket (PRV) har godkänt Supersjuan och Platskampen som nationella varumärken. Registreringarna gäller i upp till 10 år.

FSport befinner sig i en expansiv fas, där bolaget har för avsikt att lansera travspel under produktnamnet Platskampen och jackpotspel för fotboll under namnet Supersjuan inom Daily Fantasy Sports. Bolaget har en stark tilltro till de nya varumärkena, och ser en stor efterfrågan av innovativa spel på marknaden.

“Att kunna erbjuda jackpots inom Daily Fantasy Sports är en viktig faktor för framtiden, dels för vårt kunderbjudande men även för spelformen i stort”, säger bolagets medgrundare Björn Hofvendahl, COO på FSport AB.

FSport är en svensk licensierad spelutvecklare som erbjuder spel inom genren Daily Fantasy Sports, en spelform som varit populär i USA och Storbritannien i över 15 år. Bolagets spel är enkla, underhållande och utmanande – med “action” i realtid under ett sportevenemang och riktiga pengavinster i potten.

”Supersjuan och Platskampen är exempel på hur vi utvecklar vår position på marknaden genom nya varumärken, där ett bredare utbud innebär att vi kan nå fler spelare. De nya varumärkena skapar en tydlig profilering för bolaget, med målsättningen att de ska bli etablerade hushållsnamn och generera nya intäktsströmmar framöver. Det ska bli mycket spännande att följa deras utveckling på marknaden”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.