Spel- och medieplattformsbolaget FSport AB ("Bolaget") stärker sin marknadsnärvaro genom att lansera en fördjupad guide med titeln "Allt om Premier League 2023/2024" på spelportalen 1X2.se. Därmed utvidgar Bolaget sin satsning på världens populäraste fotbollsliga. Med den nya guiden skapar spelportalen en kommunikationskanal riktad till en engagerad och aktiv målgrupp. Djupgående analyser och speltips erbjuds av portalens experter inför varje spelomgång i Premier League.

FSport befinner sig i en expansiv fas och har nyligen lanserat sin populära Premier League-portal på 1X2.se. Denna detaljerade guide erbjuder all den information en fotbollsälskare kan önska, från de bästa speltipsen och expertrekommendationerna med djupgående laganalys och ranking, till de senaste spelscheman och TV-tiderna. Utöver detta får besökarna även tillgång till en oddsjämförelse för de mest fördelaktiga oddsen. Allt detta kompletteras med en mängd tips och råd från portalens framstående skribenter.

Genom att fortsätta investera i innehåll och medieformat – som streamingkanaler på Twitch och YouTube med live sportunderhållning – samt genom att introducera nya guider för exempelvis La Liga, Serie A och Bundesliga, skapar Bolaget nya potentiella intäktskällor. Intäkter kommer kunna genereras från högkvalitativ och värdefull besökstrafik till FSports samarbetspartners.

"Vår strategi, som i stor utsträckning fokuserar på att förstärka spelerbjudandet med engagerande innehåll, leder till att vi attraherar fler besökare och etablerar nya samarbeten. Utöver våra tidigare publicerade guider för tennisturneringarna Franska öppna och Wimbledon, representerar den fokuserade satsningen på Premier League bara startskottet på vår expansion för att tillgodose ett allt bredare spektrum av sporter. Genom denna strategi säkerställer vi kontinuerligt engagemang från våra befintliga kunder, samtidigt som vi drar till oss nya", säger Joel Hinz, VD för FSport AB.