FSport AB (”Bolaget” eller ”FSport”) positionerar sig allt starkare inom travet efter premiären av dagliga travlopp på Bolagets digitala spelplattform. Detta representerar en strategisk satsning som innebär en fördjupad inriktning för FSports spelutbud och förstärker Bolaget som en unik aktör på den svenska spelmarknaden. FSport är idag den enda speloperatören i Sverige som erbjuder Fantasy Sports för trav.

FSport befinner sig i en expansiv fas där Bolaget förstärker sin strategiska utveckling inom travsektorn genom sin populära spelprodukt Platskampen. Platskampen introducerar innovativa funktioner som schemaläggning och autofyll med ett breddat travutbud, vilket syftar till att öka användarinteraktionen och engagemanget med dagliga travlopp i spelutbudet.

Genom Bolagets spelportal, Trav.se, integreras Platskampen, vilket skapar en sömlös spelupplevelse mellan trav och spelare. Denna integration utvecklar unika förutsättningar för marknadsföring av Platskampen och stärker FSports konkurrenskraft, samt attraherar en engagerad kundbas.

I Platskampen bjuds spelarna in att utforma ett eget stall med en häst från varje travlopp. Hästarna i dessa stall ackumulerar poäng baserat på sina faktiska prestationer i de verkliga loppen, och skapar en spännande och interaktiv spelupplevelse. Spelet är enkelt, underhållande och utmanande, det erbjuder realtidsaction med möjlighet till faktiska penningvinster.

”Medan vi intensifierar vårt fokus på travsektorn, ser vi också tillväxtpotential i våra övriga poolspel som PoolX. Vi ser med stor entusiasm fram emot att fortsätta utveckla vår produktportfölj för spelupplevelse, samt vinstmöjligheter” säger Joel Hinz, VD för FSport AB.