Spel- och medieplattformsbolaget FSport AB (”Bolaget”) utökar sin satsning på fotbollsspelet SuperSjuan genom att lansera ett nytt spelformat baserat på Bolagets nyligen utvecklade säsongsspel, lagom till Premier Leagues omstart på klassiska Boxing Day. Bolaget ser stor potential i det nya spelet efter att säsongsspel på Fotbolls-VM utvecklats till ett uppskattat spelformat på FSport.se.

När spänningen åter stiger i världens ledande fotbollsliga, Premier League, är det dags för nästa lansering. Bolagets nya säsongsspel erbjuder ett snabbt och underhållande spelformat för utvalda matcher i Premier League. Premiäromgången för spelet sker på Boxing Day i december när Arsenal ställs mot West Ham i ett klassiskt Londonderby, och slutomgången blir tungviktsmötet mellan Chelsea och Manchester United i januari.

SuperSjuan är ett enkelt, underhållande och utmanande fotbollsspel med action i realtid. I spelet väljer spelarna sju fotbollsspelare och spelar mot andras lag efter verkliga prestationer i Premier League. Den spelare som lyckas bäst i managerspelet kammar hem prispotten.

”Vårt nya spelformat med ett riktat säsongsspel visar på flexibiliteten i vår egenutvecklade infrastruktur som ligger till grund för en förstklassig spelplattform till speloperatörer och medieaktörer. Vår satsning på Premier League är ett viktigt steg i vår strategi att utveckla spelerbjudandet”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.