Spel- och medieplattformsföretaget FSport AB (”Bolaget” eller ”FSport”) uppnår återigen rekordhöga tittarsiffror och bekräftar därmed sin position som en ledande aktör i travvärlden. Bolagets ihållande framgångar kan tillskrivas dess ökade närvaro i digitala kanaler och expansion av dess räckvidd till målgruppen, vilket har resulterat i en regelbunden ökning av antalet återkommande och nya tittare för FSports egenproducerade videoinnehåll.

Bolagets tillväxt inom digital sportmedia fortsätter att accelerera, i samband med att FSports egenproducerade videomaterial skapar nya tittarrekord och lockar allt fler besökare till spelportalen Trav.se. Denna utveckling är ett tydligt bevis på Bolagets långsiktiga engagemang i travsektorn, där dess satsning på videoinnehåll för det omfattande utbudet av travspel utgör en central faktor för framgång. Dessa videopoddar, som erbjuder flera timmars kvalitativ underhållning, tillför spelportalen betydande värde och spelar en avgörande roll för att stärka FSports position inom spel- och travbranschen.

Bolagets innovativa videoformat erbjuder djupgående diskussioner och analyser av trav, samt speltips för de mest spelade streckspelen såsom V75, V86 och GS75. Dessa presenteras av erfarna och kunniga travexperter på Trav.se, som är en av de största resurserna i Sverige för spel på trav hos svenska spelbolag. Spelportalen ger dagliga speltips med plats- och vinnarspel från travlopp i Sverige.

”Trav.se går från klarhet till klarhet i vår jakt på nya tittare, lyssnare och besökare. Att vi gång på gång slår tittarrekord är ett tydligt bevis på att vi skapar engagerande content i linje med bolagets långsiktiga mål. Satsningen på egenproducerat videoinnehåll utgör här en betydande del av vår strategiska utveckling, och vi förväntar oss att detta kommer att fortsätta bidra positivt till tillväxten av vår publik, liksom inflödet av sponsorer och samarbetspartners”, säger Joel Hinz, VD för FSport AB.