Spel- och medieplattformsbolaget FSport AB (”Bolaget”) presenterar spelet PoolX. Ett nytt poolspel med högt underhållnings- och spelvärde i fokus för en bred målgrupp. PoolX presenterar en global jackpot på tio miljoner kronor varje lördag och en daglig jackpot på upp till en miljon kronor. Med hög återbetalningsgrad på 80% ger PoolX mer tillbaka till sina spelare än alla andra större konkurrenter på den svenska spelmarknaden.

I PoolX sätter spelare ihop sina egna tipsrader i exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League eller landskamper. Spelarna kan maximera sin spel- och sportupplevelse genom att tippa resultatet i 8, 12 eller 13 matcher med garantipott. PoolX finns idag tillgängligt på fsport.se och erbjuder dagliga spelomgångar.

Bakom PoolX står en rad namnkunniga svenska spelentreprenörer och investerare. PoolX leds av Johan Moazed – med bred erfarenhet från bolag som Betting Promotion, Cherry och Yggdrasil Gaming – och med bland annat Jesper Kärrbrink, tidigare VD för Svenska Spel och speloperatören Mr Green, i ägarbasen.

“PoolX bjuder upp till fotbollsfest varje lördag med betydande jackpot vid 13 rätt på hela tio miljoner kronor. Vi är glada över att kunna erbjuda våra spelare en spännande spelupplevelse och erbjuder en av de högsta vinstsummorna hittills för poolspel i Sverige”, säger Johan Moazed, VD och grundare av PoolX.

“FSport presenterar ännu en ny speltitel på den svenska spelmarknaden, vilket skapar en betydelsefull milstolpe i Bolagets strategi för tillväxt. PoolX bygger på sportupplevelse i ett mångmiljonspel där tippande på europeisk toppfotboll utvecklar en stark kundtillströmning av såväl dagens som nya spelare. Vi är mycket glada att få välkomna PoolX till fsport.se och gör avspark direkt med ett brett utbud av regelbundna spelomgångar”, säger Staffan Lindgren, VD på FSport AB.