FSport AB (”Bolaget” eller ”FSport”) utvecklar sin tjänst för oddsjämförelser, vilket möjliggör för spelare att hitta fler och bättre odds. Denna förbättrade tjänst innebär en betydande expansion av oddsutbudet med mer än fem gånger fler odds på 1×2.se, Sveriges ledande portal för odds och betting. Besökare har nu möjlighet att ta del av de mest fördelaktiga oddsen genom spelportalen som erbjuder en variation av oddstyper från de största spelbolagen, för jämförelse av odds på ett omfattande utbud av sporter, ligor och turneringar.

Spelportalen 1X2.se expanderar satsningen på innehåll och sporter, och stärker sin marknadsposition genom att lansera en helt ny typ av datadrivet oddsutbud, vilket innefattar informationsflöden om över hundra tusen aktiva odds. Dessa uppdateras kontinuerligt för att tillhandahålla det senaste oddsutbudet till dagsaktuella sportevenemang.

I ett nära samarbete med Sportradar, den ledande leverantören av sport- och oddsdata, erbjuder spelportalen tillgång till oddsjämförelser för ett brett utbud av ligor och turneringar i ett tjugotal olika sporter. Detta inkluderar Allsvenskan, Champions League, NHL, NFL, Premier League, SHL, ATP- och WTA-tennis och ett brett spektrum av oddstyper från alla ledande spelbolag.

”Genom att utöka oddsutbudet gör vi det lättare för våra besökare att hitta precis det odds de är ute efter, oavsett sport, liga eller marknad, samtidigt som det genererar värdefull besökstrafik till FSports samarbetspartners,” säger Joel Hinz, VD för FSport AB.