Om bolaget

Spel och media

 FSport AB är ett innovativt svenskt spelplattformsbolag med medieverksamhet. Bolaget är en licensierad utvecklare och leverantör av Daily Fantasy Sports med egen medieverksamhet i form av webbportaler med sport- och spelinnehåll. Det licensierade spelet PoolX finns tillgängligt på Fsport.se och erbjuder dagliga spelomgångar med global jackpott 

FSport skapar och levererar rättvisa och genuint underhållande sportspel på en egenutvecklad plattform, som utvecklats med spelaren i centrum. Ett FSport-spel är alltid utmanande och designat för att användas i mobilen. FSport har svensk spellicens utfärdad av Spelinspektionen.

FSports verksamhet inom affiliation och media går ut på att genom sina produkter och innehåll online – attrahera, intressera och förmedla användare på marknaden till olika spel- och sportspelstjänster. Detta görs genom prestationsbaserad marknadsföring för speloperatörer man samarbetar med.

Vision

FSports vision inom spelverksamhet är att bli den vedertagna spelformen för sportintresserade spelare och attrahera dagens och framtida konsumenter av digital underhållning.

FSports vision inom medieverksamhet är att vara ett förstahandsval för såväl nya som erfarna potentiella kunder, genom att producera underhållande och relevant innehåll och utbud i digitala kanaler som attraherar spelarnas intressen.

PoolX

I PoolX sätter spelare ihop sina egna tipsrader i exempelvis Allsvenskan, Premier League, La Liga, Serie A och Champions League eller landskamper. Spelarna kan maximera sin spel- och sportupplevelse genom att tippa resultatet i 8, 12 eller 13 matcher. PoolX finns tillgängligt på Fsport.se och erbjuder dagliga spelomgångar med global jackpott på runt 10 MSEK varje vecka.

Daily Fantasy Sports

Bolagets spelformat Daily Fantasy Sports (“DFS”), är en spelform som varit oerhört populär i USA i över 15 år, men hittade först till Europa för bara några år sen. DFS går ut på att deltagare i spelet tar ut ”fantasilag” med verkliga sportutövare vars faktiska prestationer LIVE ligger till grund för en poängtävling mellan deltagarna.

Spelportaler

Under 2021 har FSport breddat verksamheten genom förvärvet av de digitala spelportalerna 1X2.se och Trav.se, vilket har etablerat en ny medieverksamhet inom FSport som erbjuder affiliatemarknadsföring till licensierade speloperatörer på den svenska marknaden. 1X2.se och Trav.se har idag organisk trafik på runt 20,000 unika besökare per månad, och guidar dagligen sina besökare till det erbjudande eller spelutbud som passar dem bäst.