Om bolaget

Media och spel

FSport AB är ett innovativt svenskt spelplattformsbolag med medieverksamhet, i form av webbportaler med sport- och spelinnehåll.

FSports verksamhet inom affiliation och media går ut på att genom sina produkter och innehåll online – attrahera, intressera och förmedla användare på marknaden till olika spel- och sportspelstjänster. Detta görs genom prestationsbaserad marknadsföring för speloperatörer man samarbetar med.

Vision

FSports vision inom medieverksamhet är att vara ett förstahandsval för såväl nya som erfarna potentiella kunder, genom att producera underhållande och relevant innehåll och utbud i digitala kanaler som attraherar spelarnas intressen.

Spelportaler

Under 2021 har FSport breddat verksamheten genom förvärvet av de digitala spelportalerna 1X2.se och Trav.se, vilket har etablerat en ny medieverksamhet inom FSport som erbjuder affiliatemarknadsföring till licensierade speloperatörer på den svenska marknaden. 1X2.se och Trav.se har idag organisk trafik på runt 20,000 unika besökare per månad, och guidar dagligen sina besökare till det erbjudande eller spelutbud som passar dem bäst.